АРТ МАГАЗИН ЗА ИЗДЕЛИЯ РЪЧНА ИЗРАБОТКА
ЕЛЕКТРОННИЯТ МАГАЗИН ВРЕМЕННО НЕ ПРИЕМА ПОРЪЧКИ

За нас

Magicworld е електронен магазин за ръчно изработени изделия от хартия, картон, дърво, стъкло, керамика, текстил, бижутерийни материали и др. Целта ни е да Ви помогнем да съчетаете удоволствието да зарадвате себе си или любим човек с нещо дизайнерско, уникално и изящно, създадено с нежност и старание от нашите креативни арт специалисти. Ние вярваме, че всеки направил усилия да се сдобие с желания подарък, заслужава да бъде възнаграден с нужния професионализъм, стил и лично отношение.

Изживейте незабравимо Вашата сватба, като започнете подготовката с моминското и ергенското парти, сватбените покани и пристъпите към останалите елементи като закичването на гостите, късметчета за хвърляне, декорация на масите, подаръчета.  Нашият екип се е погрижил за всичко, от което имате нужда, за да бъде Вашето тържество забележително и необикновено.

За осъществяването на всяко Ваше тържество, като започнем от най-малките и достигнем до най-възрастните, сме създали отделни категории, в които лесно да достъпвате това, от което имате нужда.

Възползвайте се от специалните албуми за бебешоци, в които може да съхранявате най-прекрасните спомени за Вашето мъниче. Всеки един албум, който се предлага на нашия сайт е уникален по своята същност и съдържание. Специалните хартии, с които се облепват албумите се доставят от наш предствител в Австрия, като самата хартия е от най-високо качество, а различните десени са ограничени като бройка. Това означава, че всеки албум, който доставяме е неповторим със своята изработка и дизайн.

За рожденниците и имениците също сме се погрижили, както за домашните любимци, така и за децата, членовете на Вашето семейство, приятелите, шефа. Разнообразието от продукти и цени, по-лесно ще ви ориентира в това, от което имате нужда.

Не се колебайте да ни потърсите, в случай, че желаете да реализирате Вашата идея по начина, по който я виждате. Пишете ни, обадете ни се или се свържете с нас в полето за контакти и ние ще ви предложим най-доброто, за да удовлетворим нуждите Ви.

Приятно пазаруване в Magicworld!