АРТ МАГАЗИН ЗА ИЗДЕЛИЯ РЪЧНА ИЗРАБОТКА
ЕЛЕКТРОННИЯТ МАГАЗИН ВРЕМЕННО НЕ ПРИЕМА ПОРЪЧКИ

Условия

Следните правила, съдържащи се на тази страница, са задължителни за всички посетители на уеб сайта на Магазин Magicworld, накратко наричан по-долу Уеб сайтът.

С използването на Уеб сайта Вие приемате и се съгласявате да спазвате тези правила и норми. Те могат да бъдат актуализирани с течение на времето и публикувани тук без предварително известие до Вас. Желателно е да ги преглеждате периодично.

Съдържание на Уеб сайта и информация за авторските права

Вие се съгласявате да не възпроизвеждате, разпространявате, продавате, препродавате или използвате за някакви търговски цели съдържанието на Уеб сайта.

Вие се съгласявате да не се намесвате и да не нарушавате услугите на Уеб сайта, системите за сигурност или съдържанието му.

Администраторите на Магазин Magicworld постоянно работят по поддържането на точността на информацията, публикувана тук. Въпреки това, Уеб сайтът не гарантира, че продуктовото описание или друго съдържание на този Уеб сайт е точно, пълно, надеждно, актуално или без грешки. Моля, имайте предвид, че фотографиите са предвидени за информационни цели и че те могат да показват някои пособия към продуктите, които могат да не са включени в стандартния пакет за продажба.

Вашият профил

Използване на Уеб сайт или някои раздели на Уеб сайта изискват създаването на потребителски профил. Ако използвате този Уеб сайт, сте отговорни за поддържането на поверителността на Вашия профил и парола за ограничаване на достъпа до Вашия компютър и сте съгласни да поемете отговорност за всички действия, които се случат с профила и паролата Ви. Ако имате подозрения, че е нарушена сигурността на Вашия потребителски профил, моля, уведомете администратора на Уеб сайта възможно най-скоро. Магазин Magicwolrd не носи отговорност за никакви вреди, които могат да възникнат от неоторизирано ползване на Вашия потребителски профил.

Ограничена отговорност

Уеб сайтът и фирмата, която го администрира, в никакъв случай няма да носят отговорност към ничия страна по каквито и да било преки, косвени, случайни, специални, наказателни вреди от използването на този Уеб сайт или от използването на хипервръзки към други сайтове, включително, но без ограничение за загуби, разходи за подмяна, прекъсвания на работа, загуба на данни или щети, произтичащи от използването на или доверяването на настоящата информация.

Наличност на Уеб сайта

Магазин Magicworld си запазва правото да прекрати, промени, спре или премахне временно или постоянно, всеки аспект на Уеб сайта, включително всички функции на Уеб сайта, по всяко време и без предизвестие. Вие се съгласявате, че Магазин Magicworld не носи отговорност към Вас или към трета страна за никое изменение, спиране или прекратяване в Уеб сайта (или на части от него).

Обслужване на клиенти

Запазваме си правото да не обслужваме клиенти, за които подозираме, че са попълнили невярна и неточна лична и контактна информация.

Запазваме си правото да изтриваме клиентски профили, които очевидно са попълнили неточна и невярна информация за себе си, адреса си, адреса за доставка или начините за контакт.
Запазваме си правото да не изпълняваме поръчки към потребители, които системно отказват поръчки.

Информираност преди поръчка

Нашите потребители имат право да знаят всички данни за продукта преди да направят покупка. Ние се стараем да публикуваме цялата информация за всеки наш продукт, за да можете да направите информиран избор.

Все пак, ако сме пропуснали да споменем информация за конкретен продукт или желаете да направите запитване относно негова характеристика, опции, материали, поддръжка, аксесоари или допълнителни пособия, моля, не се колебайте да ни пишете, за да Ви дадем възможно най-точен отговор според нашата информираност.

Връщане на продукти

Според Закона за защита на потребителите нашите клиенти имат право да заявят връщане на закупените от нас продукти (без да се задължават с някакви компенсации) в рамките на 7 работни дни от датата на доставката на продукта и да поискат парите си обратно. Парите за закупения продукт ще бъдат върнати по банковата сметка на клиента в рамките на 30 дни след искането за връщане на продукта. За да се направи валидно искане за връщане на продукт, нашите клиенти трябва да предоставят фактурата и/или касовия бон, издадени с покупката. Клиентът трябва да е запазил всички качества, дизайн и функционалности на продукта през периода непокътнати. Опаковката на продукта трябва да бъде върната също. За да направите заявка за връщане на продукт, моля попълнете формата в меню Рекламация

Цени и валути

Според българското законодателство в България може да се използват само български лева за плащания. Плащанията за всички продажби през сайта, независимо от начина на плащане, се извършват само в националната валута. Цените ще бъдат обявени в българската национална валута, но е възможно да бъдат показвани и в други валути, с цел улеснение на чуждестранните ни клиенти. Цените на сайта са крайни.